Editura Next urmează aventura poveștilor și limbilor venite de foarte departe, în timpuri foarte vechi sau în vremuri recente, care au îmbogățit spațiul nostru cultural, s-au contopit aici, iar uneori au plecat mai departe.

Next este singura editură românească care se adresează unui public complex și provocator, vorbitor al limbilor arabă, turcă și chineză sau interesat să se familiarizeze cu ele. Produsele sale sunt accesabile de la distanță, datorită formatului electronic versatil, a versiunilor web și aplicațiilor informatice.
 
Misiunea noastră este una dublă: dorim să contribuim la reactivarea și cunoașterea unei părți a moștenirii culturale extrem de bogate pe care o datorăm circulației și comunicării, vreme de secole, între cultura română și cele răsăritene, și să ajutăm totodată străinii de limbă arabă, chineză și turcă care trăiesc astăzi în România să se familiarizeze cu limba, istoria, cultura română. În al doilea rând, oferim o gamă variată de instrumente didactice și lingvistice, tipărite, audio sau în versiuni web, indispensabile învățării acestor limbi.

Editura Next se sprijină pe cunoașterea celor cărora li se adresează și dorește să reflecte experiența lor culturală și personală. Ea se bucură astăzi de aportul științific, lingvistic, cultural și de experiența personală a unor colaboratori foarte diverși. Autorii, traducătorii și consultanții noștri culturali sunt profesori care predau și cercetează limbi orientale, persoane provenind din comunitățile etnice din România, membri ai familiilor mixte, migranți, refugiați, călători.

Echipa:

Rodica Novac - manager
Veronica Lazăr - director editorial
Dorin Măxineanu - responsabil producție
Ioana Barbara Tănase - tehnoredactor
Ina Miruna Enescu - grafician

edituranext

Am lansat o nouă colecție!

Next Publishing – singura editură din România adresată publicului vorbitor sau interesat de limbile turcă, arabă și chineză – a lansat prima colecție de povești publicate bilingv. Titluril .. MAI MULTE

Despre cărțile bilingve

Cum să folosești o carte bilingvă? Noi îți recomandăm să citești povestea în limba pe care o știi cel mai puțin, nu în limba maternă, și să cauți în limba ta cuvintele pe care nu le știi. De asem .. MAI MULTE

Despre noi si produsele noastre

Află mai multe despre noi și despre produsele editurii, din pliantele, afișele și broșurile noastre. MAI MULTE

Dicționar român-turc, turc-român

NEXT Publishing lansează: DİCŢİONAR TURC - ROMÂN, ROMÂN - TURC TÜRKÇE - ROMENCE, ROMENCE - TÜRKÇE SÖZLÜK .. MAI MULTE

Recrutare personal

Vrei să faci parte din echipa noastră? Urmărește anunțurile noastre de angajare. MAI MULTE