duminică 25 iunie 2017, 15:10
Despre noi

2009 şi 2010 au fost anii în care am derulat primele proiecte în domeniul migraţiei, finanţate de Oficiul Român pentru Imigrări şi Comisia Europeană. În ultimii ani am adăugat în portofoliul nostru şi alte domenii de acţine: muncă decentă, educaţie şi cooperare pentru dezvoltare. Dezvoltarea noastră instituţională a fost însoţită de un proces de legitimare şi recunoaştere a organizaţiei în exterior, astfel că am participat la implementarea unor proiecte împreună cu parteneri din multe ţări europene: Belgia, Cehia, Danemarca, Estonia, Franţa, Germania, Italia, Lituania, Marea Britanie, Olanda, Spania, Suedia.

ADO SAH ROM a devenit Asociaţia CONECT
ADO SAH ROM este acum Asociaţia pentru Dialog, Ocupare şi Migraţie CONECT (Asociaţia CONECT) În septembrie 2015 Asociaţia pentru Dezvoltarea Organizaţiei SAH ROM (ADO SAH ROM) a devenitAsociaţ .. MAI MULTE
Misiune, viziune şi valori
Misiune Asociaţia Conect are misiunea de a contribui la îmbunătățirea calității vieții persoanelor din punct de vedere social, economic și cultural, la consolidarea coeziunii sociale, a dialog .. MAI MULTE