Lansarea concluziilor preliminare ale cercetării ”Impactul legislației muncii și a dialogului social adoptate în anul 2011”

Pe 4 iunie 2015 au fost lansate, la București, concluziile preliminare ale cercetării sociologice și juridice cu privire la Impactul legislației muncii și a dialogului social adoptate în anul 2011, realizată de Drd. Ștefan Guga, Central European University, Budapesta și Av. Camelia Constantin, Societatea Civilă de Avocatura “Cincan și Constantin”.

Evenimentul a facilitat o primă consultare cu partenerii sociali, reprezentanții societății civile, mediului academic și ai Inspecției Muncii. În următoarele luni acest proces continuă, varianta finală a concluziilor și recomandărilor cercetării urmând să fie lansate în luna septembrie a acestui an.

O surpriză inedită a constituit-o participarea unor reprezentanți ai organizațiilor sindicale și neguvernamentale din Republica Moldova.

Adresăm invitația deschisă tuturor organizațiilor, instituțiilor sau persoanelor interesate de domeniul relațiilor industriale și dialogului social să consulte documentele atașate și să ne ofere feedback-ul lor. Ne puteți scrie pe adresa adosahrom@starnets.ro. 

 

Nr. Nume fisier Dimensiune Fisier
1 Concluzii preliminare cercetare juridică 710 KB descarca
2 Concluzii preliminare cercetare sociologică 715 KB descarca
3 Fotografii seminar 4 iunie 11560 KB descarca
4 Comunicat de presă seminar 4 iunie 2015 432 KB descarca
5 Prezentare proiect 514 KB descarca